102 dalmatiner - familjefilm

Texten 102 dalmatiner och i nedre vänstra hörnet tittar en hund upp.

Cruella de Vil är botad...eller?

Det är ett mirakel! Doktor Pavlov har gjort det omöjliga och botat Cruella De Vil från hennes hemska pälsbegär! Nyheten sprider sig och det visar sig faktiskt vara sant: Cruella är verkligen frisk, och vill nu bli en god och omtyckt människa igen.Men efter en tid börjar dalmatinervalpar återigen försvinna i London. Kan det vara Cruella som ligger bakom? Fast hon skulle ju aldrig komma på tanken att göra päls av dalmatinervalpar. Hon är ju botad. Eller?

Tid: 1h 40min

Åldersgräns: Barntillåten

Gratisbiljetter släpps en veckan innan och kan hämtas i Regionmuseets reception. Överblivna biljetter släpps i dörren.

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och du har svårt att gå.

OBS!

Filmen ersätter Bamse och Häxans dotter som vi tyvärr inte kunde visa denna gången.

01 augusti 2017

Medarrangör

Logotyp för studieförbundet Sensus. Texten Sensus i rött.