Amazonia – familjefilm

Följ med på en spännande naturresa för hela familjen där ni får följa den lilla apan Saï.

Den lilla apan Saï är född och uppvuxen på cirkus. På en resa till nästa uppträdande kraschar Saïs flygplan mitt över Amazonas djungel. Ensam och övergiven får Saï nu äntligen sätta foten i den miljö som vanligtvis hade varit naturlig för en liten apa, men som för Saï känns stor, konstig och lite skrämmande. Men här finns också många nya vänner och upptäckter!

Tid: 83 minuter

Åldersgräns: Barntillåten

Gratisbiljetter släpps en veckan innan och kan hämtas i Regionmuseets reception. Överblivna biljetter släpps i dörren.

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och du har svårt att gå.

08 augusti 2017

Medarrangör

Logotyp för studieförbundet Sensus. Texten Sensus i rött.