Trolls – familjefilm

Efter att jättetroll har invaderat trollbyn ger sig Poppy, världens lyckligaste lyckotroll, och den överdrivet försiktiga Kvist ut för att försöka rädda sina vänner.

Tillsammans måste det udda paret ge sig ut på ett äventyr långt ifrån den värld de känner till. Med musik av bland andra Justin Timberlake blir denna musikaliska feel-good-flm årets största lyckorus för hela familjen! Vi får kliva in i en färgsprakande, fascinerande värld bebodd av de otroligt optimistiska Trolls, som ständigt har en sång på deras läppar, samt deras fiende Bergerna, som bara är nöjda när de har magen full av Trolls.

Tid: 88 minuter

Åldersgräns: Från 7 år

Gratisbiljetter släpps en veckan innan och kan hämtas i Regionmuseets reception. Överblivna biljetter släpps i dörren.

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och du har svårt att gå.

18 juli 2017

Medarrangör

Logotyp för studieförbundet Sensus. Texten Sensus i rött.