Fyren mellan haven

En man och en kvinna tittar varandra djupt i ögonen.

Fyren mellan haven med Alicia Vikander och Michael Fassbender. Detta drama baseras på den bästsäljande romanen med samma namn av M. L. Stedman.

En dag hittar de ett ensamt flickespädbarn i en livbåt som blivit uppspolad på stranden och de bestämmer sig för att ta sig an henne som sin eget barn. Men när hon blir äldre upptäcker de konsekvenserna av att ha påstått att hon är deras egen dotter, speciellt när de träffar en kvinna som har förlorat sin dotter och sin man till sjöss under samma tid då Tom och Isabel hittade sin baby.

Land: USA 2016

Regi: Derek Cianfrance

Tid: 133 minuter

Åldersgräns: Från 11 år

Gratisbiljetter släpps en veckan innan och kan hämtas i Regionmuseets reception. Överblivna biljetter släpps i dörren.

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och du har svårt att gå.

06 juli 2017

Medarrangör

Logotyp för studieförbundet Sensus. Texten Sensus i rött.