Kärleken och evigheten – filmsommar

En gravid kvinna sitter i en stol. En kvinna sitter bakom henne och håller henne kring axlarna. En annan kvinna sitter och håller örat mot den gravida kvinnans mage.

En klassisk kärlekshistoria som berättar en historia som sträcker sig över sekel. På onsdagar under sommaren visar vi ny aktuell spelfilm.

I slutet av 1800-talet gifter sig Valentine med Jules. Hundra år senare springer hennes barnbarn över en bro i Paris och rakt in i armarna på mannen som hon älskar. Under seklet som passerat däremellan möts män och kvinnor, blir förälskade, omfamnar sina öden och skapar ett familjeträd som lever vidare för evigt.

Land: Frankrike 2016

Regi: Ahn Hung Tran

Tid: 115 minuter

Åldersgräns: Från 7 år

Biljetterna släpps en veckan innan och säljs i Regionmuseets reception. Överblivna biljetter släpps i dörren.

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och du har svårt att gå.

28 juni 2017

80 kronor

Medarrangör

Logotyp för studieförbundet Sensus. Texten Sensus i rött.