Hur är det att det att lägga sin semester på att jaga? På onsdagar under sommaren visar Filmmuseet ny film.

Afrika. Vilda vidder där antiloper, zebror, gnuer och andra djur samlas i tusental. Tyska och österrikiska jaktturister kör genom bushen, ligger och väntar och följer sitt byte. De skjuter, skakar av upphetsning och poserar framför djuren som de har fällt. Safari är en semesterfilm om att döda, en film om den mänskliga naturen

Land: Österrike 2016

Regi: Ulrich Seidel

Tid: 91 minuter

Åldersgräns: 15 år

Gratisbiljetter släpps en veckan innan och kan hämtas i Regionmuseets reception. Överblivna biljetter släpps i dörren.

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och du har svårt att gå.

09 augusti 2017

80 kronor

Medarrangör

Logotyp för studieförbundet Sensus. Texten Sensus i rött.