Helan och halvan – Dundergubbar

Två män, Helan och Halvan sitter och pratar med varandra.

Följ med det klassiska radarparet Helan och Halvan när de ska skydda uppfinnaren till en superbomb som kan avgöra andra världskriget.

Helan och Halvan spelar två vaktmästare som av misstag anlitas som detektiver och får i uppdrag att bevaka en ny superbomb hemma hos dess uppfinnare innan den ska transporteras vidare till krigsdepartmentet i Washington, D.C. Men huset är fullt av uppfinningar - den ena märkligare än den andra - och detta sätter käppar i hjulet för de två vakterna.

Tid: 74 minuter

Åldersgräns: Barntillåten

Gratisbiljetter släpps en veckan innan och kan hämtas i Regionmuseets reception. Överblivna biljetter släpps i dörren.

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och du har svårt att gå.

21 juli 2017

Medarrangör

Logotyp för studieförbundet Sensus. Texten Sensus i rött.