World Wide Spinn In Public Day

I förgrunden en spinnrocka, i bakgrunden ull på en bänk.

Välkommen att fira WWSPD med Hemslöjden i Skåne. Utanför Regionmuseet är en grupp spinnare på plats. Välkommen du också!

Ta med din slända eller spinnrock, träffa likasinnade och hjälp till att sprida intresse för konsten att spinna. Skiner solen sitter vi utanför museet och spinner (vid regn flyttar vi inomhus).

Worldwide Spin in Public Day startades 2009 av en grupp spinnare för uppmärksamma konsten att spinna fibrer till tråd/garn - ett hantverk som de älskar. Det finns en vars huvudsakliga syfte är att hjälpa till att organisera publika spånadsaktiviteter under den tredje lördagen i september varje år. Ett tillfälle att sprida intresse för konsten att spinna, berätta om trådens betydelse för oss människor, lära av varandra, träffa nya människor, umgås och ha en riktigt rolig dag!

https://www.facebook.com/groups/wwsipday/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

16 september 2017

11.00–

Regionmuseet

Logotyp för Hemslöjden i Skåne.