Vilse i Paris – onsdagsfilm

En kvinna med ryggsäck står bredvid en man. Trots att det är soligt regnar det på mannen. De står med ryggen mot ett vattendrag.

Fiona, en kanadensisk bibliotekarie, beger sig till Paris för att hjälpa sin 88-åriga moster Martha.

Men när hon anländer så är Martha försvunnen, vilket är den första i en flod av olyckor som sköljer över Fiona. Mitt i allt eländet träffar hon Dom, en lika egoistisk som förförisk luffare som vägrar att lämna henne i fred. Sagan om tre egensinniga personligheter som har gått vilse i Paris tar sin början…

Land: Frankrike

Regi: Dominique Abel / Fiona Gordon

Tid: 84 minuter

Biljetterna säljs en vecka innan i Regionmuseets reception. Överblivna biljetter släpps i dörren.

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och du har svårt att gå.

Bildcredit

CMA-MSVP-CG 5 / Tri Artlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

18 oktober 2017

80 kronor

Medarrangör

Logotyp med texten Kristianstads filmstudio.