Familjeworkshop: Tema Kaos

En kvist hänger framför en svartvit bild på näsa och en mun. Bredvid bilden ligger en reservoarpenna.

Doft-Dérive – En workshop med konstnärerna Vilma Luostarinen och Louise Waite.

Med utgångspunkt i doftsinnet och utställningen Oenighet ger styrka – Bauhaus situationister 1960–1975 använder vi fantasin som verktyg för att undersöka stadsrummet och hur vi använder det. Vad säger en doft om en plats? Hur kan den manipuleras? Hur påverkar doften en upplevelse? Tillsammans skapar vi nya kartor och platser till ett Kristianstad som både finns i fantasin och i verkligenheten.

Workshop ledd av konstnärerna Vilma Luostarinen och Louise Waite.

Om konstnärerna

Vilma Luostarinen arbetar som experience designer med en passion för mat, sinnliga upplevelser och mänskliga naturrelationer. Hon utexaminerades från Central Saint Martins College of Art (2016), med en magisterexamen i Narrative Environments.

Louise Waite arbetar som konstnär och curator med utgångspunkt i kontext, samarbete och deltagarbaserade metoder. Hon har en utbildning som kulturprojektledare från Kulturverkstan (2009) och en kandidatexamen i Fine Art Critical Practice från Brighton University (2017). Tillsammans har de arbetat med deltagarbaserade konstprojekt och workshops för bland annat Wellcome Collection (uk), ONCA Gallery (uk) och GIBCA - House of Words (swe).

28 oktober 2017

13.00–

Konsthallen

Begränsat antal platser med högst 25 barn, föranmälan krävs.

Bokningen 044-13 52 56 (tisd–fred kl 8.00–11.45)

En del av

Logotyp för Bästa Biennalen 2017.