En flodhäst i tesalongen – söndagsfilm

En uppretad man hålls tillbaka av två personer.

Baserad på Stephen Frys bestseller! Ted Wallace är ett försupet och förlegat vrak till teaterskribent som har avskedats från tidningen han skrev åt och spenderar dagarna med att bespotta den omvärld som inte förstår hans skarpsinne.

Hans gamla vänner Lord och Lady Logan erbjuder honom att bo på deras herrgård, där det tydligen har skett en del oförklarliga mirakel. Sonen i huset verkar besitta läkande krafter och de något blåögda föräldrarna hoppas kunna göra hans namn vida känt. Men Ted har genomskådat unge David och funderar nu på hur han bäst ska lyckas avslöja honom?

Land: Storbritannien 2017

Regi: John Jencks

Tid: 86 minuter

Åldersgräns: 11 år

Biljetterna säljs en vecka innan i Regionmuseets reception. Överblivna biljetter släpps i dörren.

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och du har svårt att gå.

Bildcredit

19 november 2017

80 kronor.

Medarrangör

Logotyp med texten Kristianstads filmstudio.