Hachiko – eftermiddagsbio

En hund som ligger i snön på en tegelmur.

Tillsammans med Kristianstads kommuns mötesplatser visar vi film fyra eftermiddagar under hösten. Denna gången Hachiko.

När Akita-valpen Hachiko kommer till sitt nya hem, dröjer det inte länge förrän han och hans husse är oskiljaktiga. Varje dag vid samma tid möter Hachiko sin ägare vid tågstationen, och hunden blir en älskad medlem i familjen. Men en
dag får Hachiko vänta förgäves. Trots det väntar han troget på sin husse varje dag under de kommande tio åren. Hans öde berör många av de människor som passerar stationen, och de hjälper hunden med mat och varma ord.

Fri entré, men boka din biljett på regionmuséet, telefon: 044– 13 52 45. Biljetterna släpps 14 dagar innan respektive visning. Begränsat antal platser.

05 december 2017

Regionmuseet

Fri entré, biljetter bokas i förväg.

Medarrangör

Kristianstads kommuns logotyp

Omsorgsförvaltningen och Kultur- och fritidsförvaltningen.