Trassel: Innan för evigt

En tecknad bild på en flicka med gult hår.

Jullovsfilmer på filmmuseet. Idag visar vi Trassel: Innan för evigt.

Efter flera år, fast i ett torn, längtar allas favorit barfota prinsessa efter att ta igen förlorad tid. Med hjälp av sin stora kärlek Eugene, vännerna Pascal och Max samt den modiga nyfunna vännen Cassandra, skjuter Rapunzel på sitt bröllop och sina kungliga plikter för att trotsa fara och djärvt utforska livet bortom Kungariket Coronas väggar.

Biljetterna släpps 15 december och hämtas i Regionmuseets reception. Biljetterna är mycket populära så lämna tillbaka dem ni inte tänkt använda. Överblivna biljetter släpps i dörren.

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och om du har svårt att gå i trappor.

28 december 2017

Gratisbiljetter, bokas via museet.

Medarrangör

Logotyp för studieförbundet Sensus. Texten Sensus i rött.