Rock Dog

En tecknad hund håller en gitarr.

Jullovsfilmer på filmmuseet. Idag visar vi Rock Dog.

Bodi förväntas bli byns nästa fårvakt, men är rädd att han inte har den passion som krävs för att ta över efter sin pappa. Allt förändras när Bodi får höra en låt av rocklegenden Angus Scattergood, vilket öppnar hans hjärta för musiken. När han lämnar sitt hem för att söka sitt öde drar Bodi till sig Linnux uppmärksamhet. Vargen Linnux ser Bodi som sin biljett tillbaka till byn och de delikata fåren. Bodi måste rädda sin familj och sina vänner utan att ge upp sin nyfunna dröm.

Biljetterna släpps 15 december och hämtas i Regionmuseets reception. Biljetterna är mycket populära så lämna tillbaka dem ni inte tänkt använda. Överblivna biljetter släpps i dörren.

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och om du har svårt att gå i trappor.

29 december 2017

Gratisbiljetter, bokas via museet.

Medarrangör

Logotyp för studieförbundet Sensus. Texten Sensus i rött.