Bläckis

Två tecknade djur.

När den lekfulla bläckfisken Bläckis ställer till problem för sin fiskkoloni så får han order av stammens stränge ledare Kraken att ge sig iväg efter hjälp.

Han tar med sig sina två bästisar, en kaxig räka och en korkad prickfisk. Bläckis och hans kompisar ger sig iväg på en storslagen och spännande resa genom undervattensstäder, sjunkna fartyg och dessutom möter de många fantastiska varelser som hjälper dem på vägen.

Tid: 92 minuter

Åldersgräns: 7 år

Biljetterna säljs en vecka innan i Regionmuseets reception. Överblivna biljetter släpps i dörren.

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och du har svårt att gå.

07 augusti 2018

Medarrangör

Sommarfilmer

Under sommaren visar vi filmer på filmmuseet varje vardag. Hela programmet kan du se i kalendariet eller på Filmmuseets sida.

» Filmmuseet