Framtidsveckan 2018

Framtidsveckan, 17-23 september, genomförs av föreningar och organisationer i Kristianstads kommun tillsammans med Agenda 21. Under veckan kan du ta del av en mängd olika spännande föreläsningar under temat hållbar omställning.

Framtidsveckan – för hållbar utveckling/omställning är en aktivitet i Kristianstads kommun som föreningar, organisationer i samverkan med kommunens Agenda 21 och Högskolan Kristianstad årligen genomför. Under Framtidsveckan fokuserar vi på hela kommunen som en hållbar kommun, ekonomiskt, miljömässigt, socialt och demokratiskt. Plattform för årets Framtidsvecka är Agenda 2030 – FNs 17 globala hållbarhetsmål som myndigheter, kommuner, näringsliv, universitet och högskolor samt civilsamhället ska arbeta med, för att uppnå 2030.

Hos oss på Regionmuseet blir det bland annat föreläsningar och remake-verkstad.

Se hela programmet för Framtidsveckan 2018.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

17 september 2018 –

23 september 2018