Barbie – En perfekt jul

Två tecknade flickor i snön.

I väntan på jul visar vi barn- och familjefilm på Filmmuseet.

Följ med Barbie och hennes systrar Skipper, Stacie och Chelsea när deras julhelg oväntat förvandlas till ett spännande äventyr. När deras flygplan till New York hindras av en snöstorm hamnar flickorna långt från sitt resmål och sina drömmar om en perfekt jul, men på ett avlägset pensionat i den lilla staden Tannenbaum får de snart nya vänner och upplever magiska ögonblick. För att tacka all för det varma välkomnandet tar de hjälp av sin musikaliska talang och arrangerar en show för hela staden. Barbie och hennes systrar inser att glädjen i att få bara tillsammans är det som skapar en perfekt jul!

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och om du har svårt att gå i trappor.

09 december 2018

Gratisbiljetter

Biljetterna släpps en vecka innan och hämtas i Regionmuseets reception. Biljetterna är mycket populära så lämna tillbaka dem ni inte tänkt använda. Överblivna biljetter släpps i dörren.

Medarrangör

Logotyp för studieförbundet Sensus. Texten Sensus i rött.