Jazz med Johan Lindström Septett

Äntligen är det dags för Johan Lindström Septett att på scen presentera sitt nysläppta debutalbum ”Music For Empty Halls”. En suggestiv och sömlös blandning av jazz, blues och artrock som liknar allt och inget du tidigare har hört.

Johan Lindström (gitarr/pedal steel/piano) blev redan i unga år uppmärksammad som frilansgitarrist i olika sammanhang. I takt med att ryktet började gå om hans trakterande av pedal steel, började han sakta karva ut en egen nisch i svenskt musikliv. Som medlem i mångfaldigt grammisbelönade Tonbruket har han både gjort originalmusik och spelat bakom Ane Brun. Han är också en flitigt anlitad arrangör.

Musikerna är handplockade för att framföra detta material, som Lindström har skrivit exklusivt för projektet. Med sig på scen har Lindström därför några av Sveriges främsta musiker.

Så låt Johan Lindström Septett förtrolla dig med sina förledande enkla, men mycket suggestiva melodibyggen. De har både rötter och vingar. Försmak 18.30 och huvudakt 19.00

Line up

• Johan Lindström - gitarr och pedalsteel
  • Jonas Kullhammar – sax
  • Jesper Nordenström – keyboards
  • Per ”Texas” Johansson - sax, klarinett
  • Mats Äleklint – trombon
  • Torbjörn Zetterberg – kontrabas
  • Konrad Agnas- trummor

Smakprov

14 februari 2019

Regionmuseet

Biljetter köps i förväg

Biljettpriser

Entré 195 kr.
Medlemmar i Blue Bird 145 kr

Under 26 år /stud: 100 kr.

Under 18 år = gratis.

Länk till biljettköp: