Sagovisning med hunden Hasse

Vem är hunden Hasse? Hur ser han ut och vad händer i hans liv? Tillsammans med konstpedagogen hör och upptäcker ni sagan om Hasse.

Konstutställningen Sagan är inte en vanlig utställning. I konsthallen utspelar det nämligen sig en saga. Sagan handlar om hunden Hasse, en ganska allvarlig hund med humor. Han bor ihop med Lukas men är hos Eva några dagar lite då och då. Eva är konstnär men Hasse är måttligt konstintresserad tyvärr. Däremot så har han ett intressant känsloliv. Genom en sagostund samt vandring i konsthallen lär ni känna Hasse och hans värld i konsten.

Denna aktiviteten riktar sig till barn mellan 3 till 8 år tillsammans med vuxet sällskap.

21 februari 2019

Konsthallen

Max 20 platser, först till kvarn. Samling vid konsthallen.

Sportlov v8

Regionmuseet och Kristianstads konsthall
Hela veckan, även måndag, öppet 11–17.
Åhus museum och Järnvägsmuseet har stängt för säsongen. Filmmuseet har öppet i samband med filmvisningar.