Från Man till Människa – Sara Lund

En underhållande och interaktiv inspirationsföreläsning om de normer och värderingar som styr våra liv och hindrar oss från att tänka logiskt.

Claes Schmidt, inspiratör, entreprenör och f.d. marknadschef blev känd som "Sara Lund" över hela landet när han "kom ut" som transvestit 2003. Claes föreläser alltid som "Sara". Dels för att han är transvestit, men också för att det utmanar åhörarens sätt att tänka.

Vi är drygt 7 miljarder människor på jorden och det finns inte två människor som är likadana. Ändå blir vi förvånade över att människor är olika. Därför handlar föreläsningen inte om mig som transvestit, utan varför du tycker att det är konstigt att människor är olika. Mitt primära syfte är att inspirera åhörarna att tänka nya tankar och få dem att förstå att verkligheten är det som pågår just nu.
Från Man till Människa är en föreläsning som boostar energi och inspirerar till nya tankesätt”, säger Sara Lund om sin föreläsning.

Utställningen

03 mars 2019