Emil Jensen inviger Hjärtats rum

Folkkäre artisten Emil Jensen inviger Hjärtats Rum, vår utställning om det kanske finaste och jobbigaste vi människor har, kärleken.

På invigningen kommer elever från Milnergymnasiets floristprogram att visa upp blomsterarrangemang med kärlekstema.

Kl 13.00 Elever från C4-gymnasiet spelar musik i Café Miró

Kl 14.00 Emil Jensen inviger utställningen och spelar en akustisk sång.

Om utställningen

Hjärtats rum är en utställning som utgår från varje människas behov av och längtan efter kärlek. Den vill skapa känslan av det härliga och sköna med kärlek men också det som kan vara utmanande för omgivningen. Den tar dig på en resa i kärlekens olika stadier och former: förälskelse och kärlekens kemi, kärlekens hinder, intimitet, bröllop, kärlekssorg. Och om den nya tidens försök att hitta den rätta – genom nätdejting.

Emil Jensen

Hur kan du skriva another silly lovesong när världen brinner? är en fråga jag ställer mig själv ibland. Hur skulle jag kunna låta bli? Det är med kärleken allting börjar och förhoppningsvis med den allting slutar", säger Emil Jensen själv om att inviga utställningen.

Emil Jensen är en av våra mest mångsidiga artister och angelägna röster.

Just nu är han trippelaktuell med ny skiva, ny bok och ny föreställning som han turnerar med genom hela Sverige under våren 2019. Mer av Emil Jensen på Kulturkvarteret Kristianstad den 8/3. Läs mer om framträdandet.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bildcredit

Bild på Emil Jensen – fotograf Joel Nilsson