Härifrån till evigheten

Närbild på en kvinna och en man som sitter nära varandra.

Filmen utspelar sig på en militärbas på Hawaii där den ödesdigra dagen i december 1941 närmar sig.

Menige Prewitt är en f.d. boxare som manipuleras av sina soldatkamrater och överordnade. Hans vän Maggio försöker hjälpa honom men har egna problem. Sergeant Warden och Karen Holmes spelar ett farligt spel som älskande i en förbjuden kärleksaffär. Alla dessa liv kommer att förändras för alltid under det japanska angreppet på Pearl Harbor.

Tid: 118 minuter

Åldersgräns: Från 15 år

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och om du har svårt att gå.

24 juni 2019

Fri entré, men biljett krävs.

Biljetterna släpps/säljs en vecka innan i Regionmuseets reception. Överblivna biljetter finns på Filmmuseet.

Medarrangörer

Logotyp för studieförbundet Sensus. Texten Sensus i rött.