Sune vs Sune

En pojke står bredvid en flicka som läser ett brev.

När Sune ska börja fyran möts han av en chock. En ny kille sitter på hans plats, och han är allt som Sune vill vara. Inte nog med det, han heter Sune också, och det är ju verkligen ingen bra start på fyran.

Sune måste använda all sin list för att inte Sophie ska lämna honom och välja den nye Sune. Samtidigt känner Håkan att hans storebror håller på att sugas upp i de vuxnas tråkiga värld, pappa Rudolf får en ålderskris och vill säga upp sig för att satsa på musiken och mamma Karin blänger avundsjukt på nya Sunes perfekta mamma och hennes ännu mer perfekta bil. Välkommen till familjen Andersson!

Tid: 77 minuter

Åldersgräns: Barntillåten

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och om du har svårt att gå.

02 juli 2019

Fri entré, men biljett krävs.

Biljetterna släpps/säljs en vecka innan i Regionmuseets reception. Överblivna biljetter finns på Filmmuseet.

Medarrangörer

Logotyp för studieförbundet Sensus. Texten Sensus i rött.