Mamma Mia! Here we go again

Massa människor på en brygga

Mamma Mia! Here We Go Again tar oss tillbaka till det förflutna för att berätta historien om hur allt blev som det blev.

I tillbakablickar får vi följa hur det gick till när den unga Donna, hittade hem till ön och träffade Sophies tre möjliga pappor under sent 1970-tal från Paris, via medelhavet till Kalokairi. Filmens berättelse är en färgsprakande resa där vi möter flera parallella historier på vägen, vars allas resor möts tillslut och visar hur mycket vi alla betyder i andras liv.

Tid: 125 minuter

Åldersgräns: Barntillåten

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och om du har svårt att gå.

02 augusti 2019

Fri entré, men biljett krävs.

Biljetterna släpps/säljs en vecka innan i Regionmuseets reception. Överblivna biljetter finns på Filmmuseet.

Medarrangörer

Logotyp för studieförbundet Sensus. Texten Sensus i rött.