Invigning av Jobbcirkus

Välkommen på invigning av Jobbcirkus, en utställning om något som kan kännas som en veritabel cirkus, vilken väg ska du egentligen ta igenom livet?

Följ med på en utställning om gymnasievalet. Jobbcirkus ska hjälpa åttonde- och niondeklassare att reflektera kring gymnasievalet och olika yrkesbanor. Utställningen är också ett värdefullt stöd för lärare, studie- och yrkesvägledare och andra som på olika sätt arbetar med att stötta elever inför valet till gymnasiet.

Jobbcirkus ska inspirera, vidga vyer och ge exempel på olika möjligheter. Med ett personligt tilltal och en kravlös, lekfull gestaltning tar utställningen med besökaren på en resa mot yrkeslivet.

Program för invigningen

14.00 Museets personal presenterar utställningen

14.10 Cirkusföreställning med Cirkus Saga.

14.45 Anna Jähnke, ordförande regionala utvecklingsnämnden, inviger utställningen.

15 september 2019

14.00–