Josefin & Florin

Närbild på en man och en kvinna.

När den 22-årige rumänske tiggaren Florin träffar den 38-åriga svenska singelmamman Josefin utanför mataffären uppstår kärlek direkt.

Åtta månader senare gifter de sig och flyttar ihop i den lilla byn Oskarström. Men när pressen från Florins familj i Rumänien blir för stor utmanas drömmen om ett bättre liv i Sverige och relationen sätts på prov. Dokumentären Josefin & Florin är ett intimt porträtt av en oväntad kärleksrelation som utmanar kulturella normer och föreställningar om hur en familj ska leva.

Land: Sverige 2019

Regi: Ellen Fiske & Joanna Karlberg

Tid: 75 minuter

Åldersgräns: Barntillåten

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och om du har svårt att gå.

22 september 2019

80 kronor

Biljetter till Josefin och Florin köper du enklast via Nortic:

» Biljetter till Josefin och Florinlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Medarrangörer

Logotyp med texten Kristianstads filmstudio.