Höstlovsworkshop i konsthallen

Tecknade bilder.

De Okända Livets Psykiska Gåtor är en utställning med konstnärsparet Christine Ödlund och Fredrik Söderberg. Deras konstnärskap tar sig olika uttryck men det finns en gemensam kärna i ett sökande efter en inre mening.

Christine Ödlund har skapat flera unika möten mellan konst, vetenskap och musik. Många av hennes arbeten befinner sig i utkanten av våra sinnens begränsning och ger form åt fenomen som vanligtvis inte kan ses av blotta ögat eller ens genom det vetenskapliga mikroskopet. I Fredrik Söderbergs måleri är genomsyrat av mysticism. I hans konst blandas historiska referenser med samtida symboler i verk som rymmer det magiska, förtrollade och fantastiska.

Under höstlovet kan du vara med på en workshop på Kristianstad konsthalls tillsammans med konstpedagog och konstnären Jens Lundberg samt konsthallens pedagog Märta Wållgren.

Bästa Biennalen

Workshopen är en del av Bästa Biennalen. Vartannat år händer det något unikt i Skåne – nämligen Bästa Biennalens konstbiennal. I samband med och under höstlovet kan du uppleva över 200 aktiviteter, tillsammans med din familj, dina vänner eller på egen hand, runt om i hela Skåne. Under sexton fullmatade dagar kan du besöka utställningar som är speciellt producerade för Bästa Biennalen och delta i workshops ledda av professionella konstnärer och pedagoger – på bibliotek, gallerier, konstmuseer och konsthallar, ute i stadsrummet och i naturen.

29 oktober 2019 –

31 oktober 2019

13.00–

Konsthallen

Gratis!

Del av

Ett B med ett stort utropstecken. Logotyp för Bästa Biennalen.