Elliot – minirenen

En tecknad ren som håller i en kant för att inte trilla ner.

I väntan på jul visar vi barn- och familjefilm på Filmmuseet, denna söndagen, Niko – på väg mot stjärnorna.

Den lilla renpojken Niko rymmer från sin flock för att försöka hitta sin far, en av tomtens legendariska flygande renar. Med sig på resan har han ekorren Julius och den sjungande vesslan Wilma. Dessvärre är en flock hungriga vargar också ute efter både Niko och tomtens renar.

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och om du har svårt att gå i trappor.

08 december 2019

Gratisbiljetter

Biljetterna släpps en vecka innan och hämtas i Regionmuseets reception. Biljetterna är mycket populära så lämna tillbaka dem ni inte tänkt använda. Överblivna biljetter släpps i dörren.

Medarrangör

Logotyp för studieförbundet Sensus. Texten Sensus i rött.