Inspiration – naturfilm med Safari Sverige

Stefan Quint från projektet Safari Sverige berättar om att vara ”naturfilmare” och vad det är som driver personer som på film vill berätta om natur och miljö.

Det blir berättelser från när och fjärran och om hur djur ibland kan vara smartare än vad man tror. Vi får en inblick i värdet av naturfilm och möjligheten att via berättelser på film vara med och förändra. En inspiration för hela familjen.

I slutet blir det demonstration av olika filmutrustningar och information om upplägget för den kommande veckans workshop.

Om du ska vara med på workshopen 17–19/2 är det bra om du även är med vid detta tillfället, för att få en bra grund att stå på.

16 februari 2020

14.00–

Regionmuseet

Fri entré, men biljett krävs.

Gratisbiljetter hämtas i regionmuseets reception. Bokade, men ej avhämtade släpps igen 15 minuter innan filmvisningen.

Medarrangör

Safari Sverigelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster