Barnvagnsbio: The Greatest Showman

P.T Barnum hade visionen att skapa den största och mest spektakulära föreställning som världen skådat.

Upplev musikalen om showbizfödelse, baserad på verkliga händelser, men i P.T. Barnums anda överströdd med stjärnstoff för en upplevelse som är större än livet.

Åldersgräns: från 11 år

Tid: 105 minuter

Vem får följa med?

• Om filmen är barntillåten eller från 7 år får spädbarn upp till 2 år följa med gratis.
  • Om filmen är från 11 eller 15 år får spädbarn upp till 1 år följa med gratis.

Barnvagnsvisning

Detta är filmvisningar för föräldralediga, därför kommer visningen vara anpassad för barn. Ljudet kommer vara lägre och barn som skriker gör inget. Välkomna!

Övriga barnvagnsfilmer

11 mars 2020

Regionmuseet

Fri entré, men biljett krävs.

Biljetterna släpps två veckor innan i Regionmuseets reception. Ej avhämtade biljetter släpps 15 minuter innan föreställningen.

Medarrangör

Kristianstads kommuns logotyp
Logotyp för studieförbundet Sensus. Texten Sensus i rött.