The Darjeeling Limited

Tre män i en tågkupé

Tre bröder som inte pratat med varandra på över ett år ger sig ut på en spirituell resa genom Indien i ett försök att återfå kontakten.

Deras sökande spårar snart ur och när de blir strandade mitt i öknen med elva resväskor, en skrivare och en lamineringsmaskin tar form en helt ny resa.

USA, 2007.104 min. Regi: Wes Anderson. Från 11 år.

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och om du har svårt att gå.

Sommarens filmer

Under sommaren visar vi filmer alla vardagar 14.00. Varje veckodag har sitt tema.

• Måndag – dokumentärer
  • Tisdag – Barn- och familjefilmer
  • Onsdag – 50-talet i samband med Regionmuseets utställning Husmoderns tid.
  • Torsdag – Nya filmer i repris
  • Fredag – Boka in en filmresa.

Tre gånger under sommaren, 27/7, 3/8 och 10/8, visar vi kl 21.15 film på museets takterass.

26 juni 2020

Gratis!

Biljetter hämtas en vecka före filmen i Regionmuseets reception. Antalet biljetter är på grund av Coronaviruset/covid-19 begränsat till 14 stycken per visning.

Medarrangörer