Frost II - Fullbokad

Anna, Elsa, Christoffer och Sven från Frost.

Varför föddes Elsa med magiska krafter?

Sanningen om det förgångna visar sig när hon beger sig in i det okända - till förtrollade skogar och mörka hav bortom Arendal. Svaren kallar på henne, men de hotar också hennes kungarike. Tillsammans med Anna, Kristoffer, Olof och Sven kommer hon att bege sig på en farlig men fantastisk resa.

USA, 2019. 103 min. Regi: Chris Buck & Jennifer Lee

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och om du har svårt att gå.

Sommarens filmer

Under sommaren visar vi filmer alla vardagar 14.00. Varje veckodag har sitt tema.

• Måndag – dokumentärer
  • Tisdag – Barn- och familjefilmer
  • Onsdag – 50-talet i samband med Regionmuseets utställning Husmoderns tid.
  • Torsdag – Nya filmer i repris
  • Fredag – Boka in en filmresa.

Tre gånger under sommaren, 27/7, 3/8 och 10/8, visar vi kl 21.15 film på museets takterass.

21 juli 2020

Gratis!

Biljetter hämtas en vecka före filmen i Regionmuseets reception. Antalet biljetter är på grund av Coronaviruset/covid-19 begränsat till 14 stycken per visning.

Filmen är fullbokad!

Medarrangörer

Logotyp för studieförbundet Sensus. Texten Sensus i rött.