Agenda 2030 – hybridseminarium

Agenda 2030 – fem år! Vad har hänt, hur når vi målen om 10 år? Vad är vår kommuns roll? Hur ser våra ungdomar på en hållbar framtid?

Medverkan av den nationelle Agenda 2030-samordnaren Gabriel Wikström, Svenska FN-förbundets ordförande Annelie Börjesson, ungdomar från Ungdomsrådet i Kristianstads kommun och ledande politiker från Kristianstads kommun

Framtidsveckan

Evenemanget är en del av Framtidsveckan 2020. Se hela programmet på deras webbsida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Följ föreläsningen på distans

Vi sänder vissa av Framtidsveckans arrangemang via Zoom. Klicka på länken för att komma till sändningen och ange koden nedan. Är det första gången du använder Zoom laddas ett program ner på din dator. Zoom finns även som app till både iOs och Android.

https://us02web.zoom.us/j/82178445513?pwd=ZjN5Nk9IZ0dFaGtCTTVXNitqV0J0Zz09länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Passcode: 878191

Information gällande covid-19

Vi följer Folkhälsomyndigheters rekommendationer vilket innebär att vi tar till åtgärder på plats för att minska smittspridning. Varje arrangemang har begränsat antal platser och biljetter hämtas i museets receptionen om inget annat anges.
Stanna hemma om du upplever minsta symptom.

23 september 2020

Regionmuseet

Fri entré, men biljett krävs.

Medarrangör

Logotyp för svenska FN-föreningen.