Insects as a culinary delicacy

Professor Karin Wendin vid Högskolan Kristianstad föreläser om insekter som framtidens mat.

Kan insekter vara en klimatsmart råvara i framtiden? Karin Wendins föreläsning har två inriktningar, först ges en bakgrund till varför insekter skulle kunna vara intressanta som mat. Del två handlar om ett nyligen avslutat forskningsprojekt om insekter som mat.

Framtidsveckan

Evenemanget är en del av Framtidsveckan 2020. Se hela programmet på deras webbsida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Följ föreläsningen på distans

Vi sänder vissa av Framtidsveckans arrangemang via Zoom. Klicka på länken för att komma till sändningen och ange koden nedan. Är det första gången du använder Zoom laddas ett program ner på din dator. Zoom finns även som app till både iOs och Android.

https://us02web.zoom.us/j/83834889680?pwd=Um90b21MRlhxMjlpYTkweXJCQ0ZZQT09länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Passcode: 942895

Information gällande covid-19

Vi följer Folkhälsomyndigheters rekommendationer vilket innebär att vi tar till åtgärder på plats för att minska smittspridning. Varje arrangemang har begränsat antal platser och biljetter hämtas i museets receptionen om inget annat anges.
Stanna hemma om du upplever minsta symptom.

23 september 2020

Regionmuseet

Fri entré, men biljett krävs.

Medarrangör

Logotyp för Folkuniversitetet.