Honeyland

Filmen Honeyland/Honungslandet visas i hörsalen på Regionmuseet med koppling till Agenda 2030, mål nr 15, Ekosystem och biologisk mångfald.

På den nordmakedonska landsbygden lever Hatidze, en av de sista i sitt skrå. Hon är den sista kvinnan i Europa som samlar vildhonung. Med varsamhet och sin expertis förvaltar hon sina bikolonier med stor respekt och vördnad för de små djuren, så vitala för planetens ekosystem.

Framtidsveckan

Evenemanget är en del av Framtidsveckan 2020. Se hela programmet på deras webbsida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Information gällande covid-19

Vi följer Folkhälsomyndigheters rekommendationer vilket innebär att vi tar till åtgärder på plats för att minska smittspridning. Varje arrangemang har begränsat antal platser och biljetter hämtas i museets receptionen om inget annat anges.
Stanna hemma om du upplever minsta symptom.

25 september 2020

Regionmuseet

Fri entré, men biljett krävs.

Medarrangörer

Logotyp för svenska FN-föreningen.