Resistens och immunitet, vad är det egentligen?

Professor Ann-Sofi Rehnström-Holm vid Högskolan Kristianstad föreläser kring Resistens och immunitet, vad är det egentligen?

En föreläsning om antibiotikaresistens och immunitet. Föreläsningen kopplas till Agenda 2030 och mål nr 3 om Hälsa inkl smittskydd.

Framtidsveckan

Evenemanget är en del av Framtidsveckan 2020. Se hela programmet på deras webbsida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Följ föreläsningen på distans

Vi sänder vissa av Framtidsveckans arrangemang via Zoom. Klicka på länken för att komma till sändningen och ange koden nedan. Är det första gången du använder Zoom laddas ett program ner på din dator. Zoom finns även som app till både iOs och Android.

https://us02web.zoom.us/j/87863683658?pwd=T0hHZW5aQmZXS0RVY2pkQ0pWaXUydz09länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Passcode: 485662

Information gällande covid-19

Vi följer Folkhälsomyndigheters rekommendationer vilket innebär att vi tar till åtgärder på plats för att minska smittspridning. Varje arrangemang har begränsat antal platser och biljetter hämtas i museets receptionen om inget annat anges.
Stanna hemma om du upplever minsta symptom.

27 september 2020

Regionmuseet

Fri entré, men biljett krävs.

Medarrangörer

Logotyp för svenska FN-föreningen.