Thalasso

Två män i vita morgonrockar.

Michel Houellebecq kan räknas till en av samtidslitteraturens mest kontroversiella författare. Tillsammans med skådespelaren Gérard Depardieu medverkar han i den här samtidssatiren, i rollen som sig själv.

De två huvudfigurerna lär känna varandra under en spavistelse i Cabourg (en ort berömd genom Marcel Prousts skriverier), och mellan lerbehandlingar och kallbad hinner de diskutera allt från religion till sexualitet och åldrande.

Filmen visas i samband med Konsthallens utställning Wellness.

Land: Frankrike 2019

Regi: Guillaume Nicloux

Tid: 93 minuter

Åldersgräns: 7 år

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och om du har svårt att gå.

Information gällande covid-19

Vi följer Folkhälsomyndigheters rekommendationer vilket innebär att vi tar till åtgärder på plats för att minska smittspridning. Varje arrangemang har begränsat antal platser och biljetter hämtas i museets receptionen om inget annat anges.
Stanna hemma om du upplever minsta symptom.

18 oktober 2020

80 kronor

Enklast är att köpa biljetter hos Nortic, men det går att köpa dem över disk i vår reception. Antalet biljetter är på grund av Coronaviruset/covid-19 begränsat till 14 stycken per visning.

OBS: Filmen visas vid två tillfällen. Köp biljett till rätt visning.

Medarrangörer

Logotyp med texten Kristianstads filmstudio.