Inställd: Till min dotter

En bebis ståt i ruiner och håller en skylt med texten This is Aleppo, what's justice.

Tyvärr måste vi på grund av tekniska problem ställa in visningen den 21/10.

När deras dotter Sama föds bestämmer sig Waad för att börja dokumentera parets liv i Aleppo, för att hon ska förstå vad som hände när hon fortfarande var för liten för att förstå.

Till min dotter är ett kärleksbrev och betraktelse av kriget inifrån. En känslosam, äkta och verklig dokumentär. En film om verkliga människor liksom du, jag, vår familj och våra grannar.

Land: Storbritannien, 2019

Regi: Waad Al-Khateab och Edward Watts

Tid: 100 minuter

Åldersgräns: 15 år

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och om du har svårt att gå.

Information gällande covid-19

Vi följer Folkhälsomyndigheters rekommendationer vilket innebär att vi tar till åtgärder på plats för att minska smittspridning. Varje arrangemang har begränsat antal platser och biljetter hämtas i museets receptionen om inget annat anges.
Stanna hemma om du upplever minsta symptom.

21 oktober 2020

80 kronor

Enklast är att köpa biljetter hos Nortic, men det går att köpa dem över disk i vår reception. Antalet biljetter är på grund av Coronaviruset/covid-19 begränsat till 14 stycken per visning.

OBS: Filmen visas vid två tillfällen. Köp biljett till rätt visning.

Medarrangörer

Logotyp med texten Kristianstads filmstudio.