It Must Be Heaven

En man sitter på en uteservering. Brevid honom står två poliser.

Elia flyr Palestina i ett försök att hitta ett nytt hemland. Men han inser snart att Palestina följer honom.

Löftet om ett nytt liv förvandlas till en härva av problem som är så trassliga att man inte kan göra annat än att skratta åt alltihop. Hur långt han än reser, från Paris till New York, så är det alltid något som påminner honom om det förflutna.

Elia Suleiman serverar en komisk saga som utforskar identitet, nationalitet och tillhörighet samt ställer den grundläggande frågan: Var ligger egentligen den plats som vi verkligen kan kalla hemma?

Land: Frankrike 2019

Regi: Elia Suleiman

Tid: 97 minuter

Åldersgräns: 15 år

Filmen visas på Intima Biografteatern på Filmmuseet. Biografen ligger tre trappor upp utan hiss och kan vara svår att nå med barnvagn och om du har svårt att gå.

Information gällande covid-19

Vi följer Folkhälsomyndigheters rekommendationer vilket innebär att vi tar till åtgärder på plats för att minska smittspridning. Varje arrangemang har begränsat antal platser och biljetter hämtas i museets receptionen om inget annat anges.
Stanna hemma om du upplever minsta symptom.

11 november 2020

80 kronor

Enklast är att köpa biljetter hos Nortic, men det går att köpa dem över disk i vår reception. Antalet biljetter är på grund av Coronaviruset/covid-19 begränsat till 14 stycken per visning.

OBS: Filmen visas vid två tillfällen. Köp biljett till rätt visning.

Medarrangörer

Logotyp med texten Kristianstads filmstudio.