Ny webbplats

Skärmdum från regionmuseet.se

Nu har vi äntligen lanserat vår nya hemsida. Med en ny version, anpassad till modern teknik vill vi kunna hjälpa våra besökare ännu bättre.

Vår nya hemsida är så kallat responsiv, det innebär att den anpassar sig efter skärmstorleken hos besökarna. Därför är den lika lätt att använda i mobilen som i en dator.

Tillgänglighet

Vi vill att regionmuseet.se ska vara tillgängliga för alla, oavsett funktionsvariation. Vi strävar efter att uppfylla riktlinjer och standarder för tillgänglighet såsom den internationella standarden för tillgänglighet Web Content Accessibility Guidelines (WCAG), vårt mål är WCAG 2.0 AA.

Teknik och konstruktion

Sidan drivs med hjälp av ett CMS ifrån Sitevisionlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och är byggd av Consid.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Problem och buggar

Om det uppstår några problem eller om något är tokigt kontakta gärna oss via info@regionmuseet.se så att vi kan tillhandahålla en sida med rätt och relevant information.

För mer information eller om något är trasigt, kontakta info@regionmuseet.se