Ta chansen på museet

En färgglad abstrakt bakgrund. I vit färg står det Ta chansen. #melfestkristianstad 2-3 mars

Nu kommer Melodifestivalens Andra Chansen till Kristianstad och vi på museet har självklart aktiviteter för att vi alla ska kunna Ta Chansen.

Vill du få speciella visningar av våra utställningar så finns det, och vill du se en klassisk musikal och vinna biljetter till Andra Chansens genrep så finns det. Kanske så vill du träffa Taurus från Labyrint eller pyssla lite?

Café Miró och Ta Chansen

Alldeles speciellt har Café Miró en speciell Ta Chansen-meny som serveras som à la carte.

Snacks

Rostade kikärtor 35kr

Varma chips 45kr
– Med ost och salsadipp

Huvudrätter

Kycklingtaco 129kr
– Serveras på varmt tortillabröd med ananassalsa, rödkål, vegan-majonnäs, picklad rödlök och koriander.(LF)

Falafel 119kr
– Serveras på varmt tortillabröd med hummus, rödkål, vegan-majonnäs, granatäpple och persilja. (VEGAN)

Räkmacka 129kr
– Serveras på surdegsbröd med sallad, ägg, limeaoli, dill och citron (GF)

Pannkakor 49kr
– Serveras med sylt och grädde eller glass (GF)(LF)

Pasta med köttfärssås Liten 49kr Stor 99kr (OBS! Endast Lördag)
– Serveras med parmesanost och sidosallad

(GF)= Möjligt att få utan gluten

(LF)= Möjligt att få utan laktos

Programpunkter hos oss under Ta Chansen

Just nu finns inga inplanerade programpunkter i konsthallen.

Öppettider Ta Chansen

Torsdag–fredag: 12–20