Är det dig vi söker?

Drömmer du om att kunna livnära dig på din verksamhet – eller att ta ditt företag till nästa nivå? Då kan Craft Go! vara något för dig!

Craft Go! är ett projekt med fokus på traditionshantverk och
formgivning.Med experter inom företagsutveckling, innovation och kulturhistoria är vårt uppdrag att förse företag med verktyg, metoder och nätverk för att öka deras konkurrenskraft. Det gäller även blivande företagare som inom en snar framtid önskar starta eget.

Vi söker dem som vill utveckla sitt företag eller som är på gång att starta eget. Vi erbjuder ett utvecklingsverktyg om fem moduler, som utformas efter just dina behov. Tillsammans går vi igenom din verksamhet och anpassar modulverktyget efter just dina behov!

Modulerna och vad du kommer utvecklas inom

1. Produktutveckling

Vi ska ge dig förståelse för vad produktutveckling är ur ett affärsmässigt perspektiv och hur du kan utveckla din produktportfölj.

2. Inspiration

Här får du inspiration till hur du öppnar upp kreativiteten och drar lärdom om hur man kulturhistoriskt sett arbetat i din bransch. Här får du får även en trendspaning på vilka material, färgskalor, form och dylikt som är på gång.

3. Butik/strategi

Här skapar vi en säljande butik med öppettider, sortiment & prisbild som matchar din kund. Det blir en tydlig strategi på hur & var du marknadsför dina produkter och ditt företag.

4. Storytelling

Din äkta historia skänker ett mervärde till din produkt. Här skapar vi en tydlig strategi för hur du kan använda storytelling i din marknadsföringen.

5. Innovativ timplan

Som egenföretagare kan det vara svårt att få till en ordnad vardag med struktur & balans mellan arbete och fritid. Här hjälper vi dig skapa rutin för tydlig och naturlig fördelning av vem som genomför olika uppgifter, när de skall göras och varför de behöver göras. Allt för ökad lönsamhet.

Vad krävs av dig?

För att blir bättre på något krävs engagemang. Det är även det och tid som vi vill att du satsar i det här projektet. För en företagare är tid dyrbart – därför är det här projektet inget vi vill att varken du eller vi ska göra lättvindigt.

Anmälan och urval

Anmälan görs på craftgo.eulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller via länken nedan. Efter anmälan kommer vi välja ut de som vi tror kommer ha bäst förutsättningar för att fullfölja projektet och kunna utveckla sitt hantverk till antingen en heltidssysselsättning eller lyfta ett befintligt företag.
» https://podio.com/webforms/25026430/1839233länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Finansiär

Logotyp för Interreg.

Projektdeltagare

Logotyp för Regionmuseet i Skåne
Logotyp för Krinova Incubator & Science Park.
Logotyp för LDC
Logotyp för Norges vel.