Christine Ödlund & Fredrik Söderberg

Konstnärsparet Christine Ödlund & Fredrik Söderberg tar sitt konstnärskap i olika uttryck men gemensamt för dem båda är sökandet efter en inre mening.

I utställningen blandas konst med vetenskap, natur och magi. Genom att diskutera vad vi ser och upplever kommer vi genom Ödlund och Söderberg få förståelse samt förtrogenhet för konstvärldens öppna och fantasifulla värld. Med utgångspunkt i utställningen avslutar vi visningen med att skapa tillsammans i ateljén.

Årets tema - Genom fantasins kalejdoskop. Rätten till sin fantasi, rätten att få uttrycka sig och rätten att få tänka fritt är gemensamma nämnare för Kulturnyckeln f-klass läsår 19/20.

Plats

Regionmuseet Kristianstad/Kristianstads konsthall

Bokning

Programmet bokas enklast via vårt bokningsformulär eller via telefon
044-13 52 56, tis–fre kl 8–11.

Datum

15/10 2019 – 20/12 2019

Tid: 08.45 samt 10.30 (Obs! Två fasta tider varje fm tis-fre)

Tid

90 min, visning och workshop
Ta gärna med en frukt eller fika till pausen!

Antal

Max 25 elever/klass

Årskurs

Ges främst som kulturnyckelprogram för förskoleklass, men kan även bokas av övriga årskurser.

Logotyp för Kulturnyckeln. Till vänster en nyckel och till höger texten Kulturnyckeln i två rader. Unders står det Kristianstads kommun.

Under läsåret 2019-2020 kommer F-klasser inom kulturnyckeln att få välja höst eller vårbesök på konsthallen. Det kommer två utställningar till Konsthallen som passar för f-klass och detta är den som visas på höstterminen.