Från Österlen till Karibien – Stellan Skarsgård som skådespelare

Ett bildkollage. Till vänster en bild där två små pojkar står på varsin sida av en äldre man. Till höger ett porträtt på Stellan Skarsgård.

Professorn i filmvetenskap, Erik Hedling, ger en miniföreläsning under rubriken: Från den österlenska slätten till Karibiska sjöns blå böljor: Stellan Skarsgård som skådespelare.

Professor Erik Hedling ger en miniföreläsning under rubriken: Från den österlenska slätten till Karibiska sjöns blå böljor: Stellan Skarsgård som skådespelare.

Med hjälp av klipp från filmer illustreras Stellan Skarsgårds skådespelarkarriär från tv-serien Bombi Bitt på Sveriges Television i slutet av 1960-talet till 2000-talets inhopp i Hollywoodska blockbuster som Pirates of the Caribbean.

Foto

John Bauldlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterCC BY 2.0 länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster(högra bilden)

14 oktober 2017

Regionmuseet

Fri entré

Biljetterna släpps 7 oktober och säljs/delas ut i regionmuseets reception under öppettider. Överblivna biljetter släpps i samband med visningarna.

Logotyp för Bionalen Kristianstad och med samma text i rött och svart.