Webb-deckaren Happy Streets

Två personer står utanför en bild under ett flertal vindkraftverk.

I ett sätt att hitta nya distributionssätt har regissören Therese Ahlbeck och producenten Marcus A Olsson spelat in en deckare som släpps via nätet.

Serien heter Happy Street och handlar om när en vetenskapsman försvinner utanför Lund och om sökandet efter denne. I huvudrollerna syns Marianne Mörck och Kryddan Peterson. Serien är inspelad i Lund med omnejd.

De att visar avsnitt från Web-deckaren och berätta om arbetet med den. Dels om hur man arbetar såpass fort som man blir tvungen att göra, samt om hur man finner nya sätt att skapa fiction på när gängse distributionsvägarna blir alltmer svårtillgängliga.

Fotocredit

Peo Olsson

15 oktober 2017

Kulturkvarteret

Fri entré

Biljetterna släpps 7 oktober och säljs/delas ut i regionmuseets reception under öppettider. Överblivna biljetter släpps i samband med visningarna.

Logotyp för Bionalen Kristianstad och med samma text i rött och svart.